Siltumsūkņi, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Centrometal, SIA

Upeslejas, Skolas 2-29, Stopiņu pagasts, Ropažu nov., LV-2118
Apkures katli, apkures sistēmas, industriālas sistēmas, industriāloun privāto apkures iekārtu ražotājs. katli, apkures krāsnis, cinkoti apkures radiatori, siltumsūknis, dziļurbumi, apkures katlu remonts, serviss, apkalpošana, ģeotermālie, urbumi, uzstādīšana, tirdzniecība, apkope, dziļrbuma izveide siltumsūknim, dziļurbums,

Commodus, SIA

Jelgavas 42, Rīga LV-1004
Apraksts: SIA COMMODUS piedāvā efektīvākos, modernākos un jaunākos apkures risinājumus. Siltumsūkņi, apkures katli, saules kolektori, kondicionieri – viss Jūsu komfortam.

Ekopluss, Gaisa siltumsūkņi, kondicionieri

Balasta dambis 1 k.2, Rīga, LV-1048
Siltumsūkņi: Mēs piedāvājam gaisa siltumsūkņus, kas ir ekoloģiska un ekonomiski izdevīga apkures sistēma, atbilstoša Latvijas klimatam. Gaiss-gaiss tipa siltumsūkņi piemērota privātmājām, dzīvokļiem, vasarnīcām, birojiem, veikaliem, kafejnīcām, tehniskajām telpām. Šāda apkure ir moderna, salīdzinoši vienkārši uzstādāma, ērta, droša un ekonomiski izdevīga.

Enerģija-G, SIA

Miķeļa 1, Rīga, LV-1010
Uzņēmums piedāvā:: ✓ Visa veida apkures sistēmu un gāzes iekārtu servisu un remontu ✓ Ar apkures sistēmām saistītos projektēšanas un montāžas darbus ✓ Apkures iekārtu un aksesuāru piegādi no vadošajiem ražotājiem Apkures sistēmu apkope: Regulārs serviss nodrošina apkures sistēmas efektivitāti, izmaksu ekonomiju un drošību. Jūs varēsiet justies droši, jo mazinās ārkārtas gadījumu risks – ja apkures sistēma beidz darboties, piemēram, ziemā. Vadošie apkures iekārtu ražotāji paredz 15 līdz 20 gadu efektīvu iekārtu darbības laiku. Tas ir ilgs laiks, taču iekārta efektīvi darbojas tikai tad, kad tā tiek regulāri apkopta un tiek veikts specializētais serviss vismaz reizi gadā. Katrai apkures iekārtai pēc Eiropas Savienības un Latvijas likumdošanas tiek noteikta 2 gadu garantija. Taču 2 gadu ražotāja garantija pieejama tikai tām iekārtām, kurām veikts regulārs serviss (vismaz reizi gadā). Ja apkures sistēma netiek apkopta, tās efektivitāte ar katru gadu samazinās par 15 - 20%.

Intrex Serviss, SIA

Murjāņu 7a, Rīga LV-1024
Apraksts: Apkures katli un iekārtas. Projekts, saskaņošana, piegāde, uzstādīšana, serviss.

Teplodar Europe, dūmvadi, pirts krāsnis, apkures katli

Latgales 322, Rīga LV-1063
Specializācija:: ✓ Malkas apkures krāsnis - tirdzniecība, uzstādīšana ✓ Pirts un saunas krāsnis - tirdzniecība, uzstādīšana ✓ Kurināmā katli - tirdzniecība, uzstādīšana ✓ Granulu katli - tirdzniecība, uzstādīšana ✓ Dūmvadi - tirdzniecība, uzstādīšana Par kompāniju::

"Teplodar Europe" ir "Teplodar" ražotāja pārstāvis Eiropā. "Teplodar" ražo pirts krāsnis, apkures krāsnis, apkures katlus un dūmvadus jau no 1997. gada. Tas ir viens no vadošajiem ražotājiem Krievijā. Produktu klāstu veido vairāk nekā 20 pamatmodeļi, kuros ir vairāk nekā 100 dažādas krāsns modifikācijas, kā arī citas apkures iekārtas. Augstas kvalitātes apkures katli, kamīni, krāsnis plašā sortimentā. Veicam apkures katlu, pirts krāšņu, dūmvadu uzstādīšanu. Dodam garantiju saviem darbiem! Ātra piegāde. Augsta kvalitāte. Liela izvēle. Zemākā cena.

HL Tehnika, STIHL veikals Saldus

Turpinām strādāt klātienē!
Apvedceļš 15a, Saldus, Saldus nov. LV-3801
Ventilācijas un kondicionēšanas sistēmas un iekārtas telpām, Siltumsūkņi .

Georgijs Šuļaks, IDV

Salaspils, Salaspils nov.
Apraksts:

Kvalitatīvi, par pieņemamām cenām, veicam pilna cikla apkures sistēmas darbus – uzstādām un veicam apkalpošanu. Izbraucam pie klienta un operatīvi izpildām visus darbus. Palīdzam piegādāt vajadzīgo ar atlaidēm.

Onninen EXPRESS Pārdaugava

Raudas 12b, Rīga LV-1002
Produkti un pakalpojumi:

SIA “Onninen” pārstāvētās nozares: *Ventilācijas, apkures, kondicionēšanas, santehnikas materiāli un iekārtas *Ārējie tīkli, kanalizācijas materiāli un risinājumi *Saules enerģijas risinājumi *Industriālās preces, nerūsējošā tērauda inženiertīkli un darba aizsardzības materiāli *Elektroapgādes materiāli, industriālais un ielu apgaismojums

SIA “Onninen” pakalpojumi Piedāvājam klientiem pilnu ciklu: *konsultācijas par projektiem, precēm un inženiertehniskiem risinājumiem būvniecības projektos; *mazumtirdzniecības veikalu tīkls Onninen Express; *preču un dažādu tehnisko risinājumu pārdošana; *instrumentu noma; *loģistikas pakalpojumi; *pēcpārdošanas serviss; *garantijas.

GAS PRO, SIA, Gāzes un granulu apkures sistēmas

Valdeķu 60 k.4-4, Rīga LV-1058
Apraksts: Gāzes katlu Bosch, Viessmann, Vaillant , Buderus uzstādīšana, nomaiņa, remonts, tirdzniecība. Radiatoru un apsildāmo grīdu sistēmu ierīkošana, montāža. Ūdens un kanalizācijas sistēmu montāža, nomaiņa. Siltumsūkņu uzstādīšana, tirdzniecība. Austriešu granulu katlu "Frolling" uzstādīšana, serviss, tirdzniecība.

Juvik, SIA

Kupravas 41, Rīga LV-1073
Apraksts:

Mēs specializējamies siltumsūkņu kondicionieru tirdzniecībā, kā arī montāžā un apkopē. Piedāvājam dažādu ražotāju siltumsūkņus un nodrošinām pilnu darba ciklu un to saistīto servisu sniegšanu mūsu klientiem. Strādājam ar visdažādākajiem apsaistes materiāliem. Atvērti sadarbībai!

SB, SIA, Siltumtehnikas un apkures katlu veikals - noliktava

Latgales 444B, Rīga LV-1063
Preces: ✓ Akumulācijas tvertnes ✓ Apkures katli ✓ Apkures sistēmas aprīkojums ✓ Boileri un ūdens sildītāji ✓ Cauruļvadu sistēmas un veidgabali ✓ Dvieļu žāvētāji ✓ Granulas ✓ Granulu katli, granulu kamīni ✓ Hidrofori un izplešanās tvertnes ✓ Ugunsdrošie materiāli ✓ Ūdens filtri, korpusi, elementi ✓ Izolācija, stiprinājumi, blīvējamais materiāls ✓ Kamīni ✓ Kanalizāciju sistēmas ✓ Kondicionieri ✓ Kokskaidu briketes ✓ Pirts krāsnis ✓ Plītis, centrālapkures plītis ✓ Santehnika ✓ Saules paneļi un kolektori ✓ Siltā gaisa pūtēji ✓ Siltās grīdas ✓ Siltumsūkņi ✓ Siltumtrases ✓ Skursteņi ✓ Sprieguma stabiliators ✓ Sūkņi ✓ Šķidrumi apkures sistēmām ✓ Ventiļi, noslēgarmatūra, pretvārsti, filtri

Project 2050, SIA - siltumsūkņu eksperti

Apuzes 34, Rīga LV-1046
Katram klientam atradīsim atbilstošāko risinājumu, ņemot vērā vajadzības un budžetu!:

Sadarbojamies ar uzticamiem un pārbaudītiem ražotājiem, tāpēc mūsu klienti saņem kvalitātes un drošības garantiju. Daudzu gadu pieredze ļauj mums atrisināt jebkurus uzdevumus saistībā ar māju apkuri. Piemeklēsim siltumsūkņus dzīvojamām un ražošanas telpām dažu kvadrātmetru vai daudzstāvu ēku lielumā. Tikai profesionāla pieeja apkures iekārtu izvēlē spēj nodrošināt sistēmas energoefektivitāti, ekonomiju un ilgtspēju.

Rores / RV, SIA, santehnikas darbi Rīgā

Lapu 12, Sigulda, Siguldas nov. LV-2150
Apraksts: Rorev RV veic apkures sistēmu izbūvi, ūdens apgādes izbūvi un kanalizācija sistēmas izbūvi. Uzstādām gāzes, malkas, granulu apkures katlus. Siltumsūkņu montāža. Apkures sistēmu izbūve. Silto grīdu montāža. Ūdensvadu un kanalizācijas montāža. Stāvvadu maiņa daudzdzīvokļu mājās.

ICETEC LTD, SIA, Saldēšanas, dzesēšanas un kondicionēšanas iekārtu remonts, serviss

Saldēšana, dzesēšana, kondicionēšana
Bukaišu 12b, Rīga LV-1004
Par uzņēmumu: SIA "ICETEC Ltd" ir dinamiski attīstošs, licencēts uzņēmums, kura specializācija ir saldēšanas, dzesēšanas un pārtikas uzglabāšanas, aukstuma kameras un aukstuma vitrīnas projektēšana, aprīkošana ar aukstuma iekārtām, remonta darbi un servisa apkalpošana. Kondicionieru, kondicionēšanas sistēmu iekārtu montāža, uzstādīšana. Uzņēmuma speciālisti izpilda: ✓ tehniskie aprēķini piemērotai aprīkojumu izvēlei, ievērojot pasūtītāja vajadzības; ✓ konsultācijas saldēšanas un dzesēšanas tehnoloģiskā procesa ievērošanā un dažādu veidu pārtikas produktu glabāšanā; ✓ saldēšanas iekārtu un kameru pasūtīšana un savlaicīga piegāde; ✓ saldēšanas iekārtu montāža un pieslēgšanas darbi, aukstuma noliktavas; ✓ garantijas pakalpojumu sniegšana un servisa apkalpošana.

Stafor, SIA

Kuldīgas 53a, Rīga LV-1046
Apraksts: Kompānijas STAFOR galvenais darbības virziens ir ķīmisko un celtniecības produktu ražošana un apkures iekārtu (jonu katli) un klimata kontroles automātikas ražošana.

Energoefekt, SIA

"Lubānas šoseja 9.km" , Stopiņu pagasts, Ropažu nov. LV-2130
Apraksts: Saules baterijas. Saules paneļi. Projektējam saules elektrostacijas. Uzstādām, saskaņojam dokumentāciju. Jau vairāk nekā desmit gadus Solar-Fabrik AG ražo augstas kvalitātes kristālu saules moduļus vienā no Vācijas modernākajām ražotnēm. Tas nodrošina vairākas priekšrocības klientiem: Saules moduļi izceļas ar augstu kvalitāti, labāku uzticamību un maksimālu veiktspēju. Stingri standarti un izcila kvalitāte - tas attiecas gan uz pašu ražojumiem, gan uz komponentēm, kuras Solar-Fabrik AG iegādājas no uzticamiem piegādātājiem.

Crystalline, SIA

Tīnūžu 6-35, Rīga, LV-1021
Preču katalogā pieejams:: ✓ Gāzes apkures katli ✓ Cietā kurināmā katli ✓ Siltumsūkņi ✓ Boileri ✓ Sūkņi ✓ Ūdens maisītāji ✓ Podi, bidē, urināli ✓ Vannas mēbeles ✓ Radiātori Mūsu priekšrocības:: ✓ Ātra piegāde ✓ Labākās cenas ✓ Ražotāja garantijas

Ozirs, IK

Brocēni, Saldus nov. LV-3851

Pamatā piedāvājam Alpic Air, Mitsubishi Heavy Industries un Viessmann ražotos produktus, bet pēc klienta vēlmēm varam piedāvāt arī citu ražotāju produktus, kā piemēram Gree, Hisense, Samsung u.c.

Pakalpojumi:

"Ozirs IK ir kondicionieru tirdzniecības un uzstādīšanas uzņēmums. Kondicionieri, kondicionieru uzstādīšana, montāža, aukstumiekārtas, aukstumiekārtu tirdzniecība, siltumsūķņi, siltumsūkņu uzstādīšana. Strādājam visā Latvijā. Pārsvarā piedāvājam produktus no MITSUBISHI, PUZER, ALPICAIR, VIESSMANN.